Now loading.
Please wait.

menu

Bedrijfsprofiel

Specialist

Remkaflex is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de distributie en fabricage van mechanische bedieningskabels en hydraulische rem- en koppelingslangen. Remkaflex heeft een zeer uitgebreid programma op het gebied van automotive. Ook zijn wij sterk vertegenwoordigd in de industriële sector zoals de agrarische sector en machine bouw.

Benelux en ver daar buiten

Door de jaren lange ervaring heeft Remkaflex niet alleen klanten in Nederland, maar ook in de Benelux en ver daar buiten.

Maatwerk

Remkaflex is niet alleen sterk in het leveren van volumes, maar ook sterk in maatwerk. Custom-made producten kunnen wij binnen een dag produceren aan de hand van een uitgewerkte tekening, kenteken van het voertuig, merk/type/bouwjaar voertuig of voorbeeld van het origineel. Dit maakt Remkaflex tot een unieke speler op de internationale markt. Niet alleen het ijverige autobedrijf, maar ook de groothandel, oldtimer verenigingen en de industrie zijn hiermee geholpen.

Bestellen

Wij hebben ruim 4.000 soorten onderdelen op voorraad om custom-made producten binnen een dag te fabriceren. Dit doen wij aan de hand van een uitgewerkte tekening, kenteken van het voertuig, merk/type/bouwjaar voertuig of voorbeeld van het origineel.